Over ons
Turkse RetroPosters

Bent u op zoek naar unieke, authentieke retro posters met een Turkse twist? Dan bent u bij Turkse RetroPosters aan het juiste adres! Onze posters brengen de nostalgische sfeer van Turkije tot leven met prachtige ontwerpen.

Onze collectie omvat diverse posters van legendarische Turkse artiesten uit de jaren ’60 en ’70, zoals Barış Manço, Zeki Müren, en Müslüm Gürses, evenals posters van iconische Yesilcam-films die de gouden eeuw van de Turkse cinema vertegenwoordigen. Daarnaast bieden wij ook posters van prachtige Turkse steden zoals Istanbul, Ankara en Izmir, die de schoonheid en geschiedenis van deze steden weerspiegelen.

Onze Turkse RetroPosters zijn van hoge kwaliteit en zijn gedrukt op duurzaam MDF met een verfijnde afwerking. U kunt ze gemakkelijk inlijsten en ophangen in uw huis, kantoor of als cadeau geven aan vrienden en familie.

Bestel vandaag nog bij Turkse RetroPosters en voeg een vleugje Turkse cultuur toe aan uw interieur! We bieden ook gratis verzending binnen Nederland & Belgie bij bestellingen vanaf 10 posters.. Bovendien kunt u profiteren van onze 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop.

Waarom RetroPosters

Waarom RetroPosters?

Omdat we een kleine bedrijf zijn kunnen we alles nog goed controleren voordat we producten opsturen en is het geen blinde productie fabriek.
Wanneer er iets mis mee is? Stuur ons een bericht en je krijgt een nieuwe!

Zit hier niet tussen wat jij tof lijkt? Neem contact met ons op via: info@retroposters.nl